MENU

Managing Partner

Petra de Leede

Ethica met passie voor publieke impact
helpt zorgorganisaties bij duurzame gedragsverandering

Managing Partner

Petra de Leede

Ethica met passie voor publieke impact
helpt zorgorganisaties bij duurzame gedragsverandering

Ethica met passie voor publieke impact …

Petra studeerde Social Work en vervolgens Zorg, Ethiek en Beleid. In de forensische zorg deed ze veel leidinggevende ervaring op in een complexe omgeving. Ze zoekt altijd naar impact om tot betere zorg te komen. ‘Hoe complexer het gedrag en de context, hoe interessanter ik het vind.’ En dankzij haar grote acceptatiegraad voor gedrag en veranderangst, creëert ze eenvoudig een omgeving waarin mensen wél durven te veranderen.

Ook in haar vrije tijd zoekt Petra graag grenzen op en roeit ze marathons.

… helpt zorgorganisaties bij duurzame gedragsverandering

Ze legt makkelijk contact, en bekijkt organisaties altijd integraal. Dat moet ook wel, want echte verandering vraagt iets van iedereen. ‘Van de RvB tot de huismeester: iedereen moet mee. Zelforganisatie lukt bijvoorbeeld alleen als iedereen vrijheid en verantwoordelijkheid voelt.’ Het resultaat? Duurzame gedragsverandering, en betere zorg.

Recente artikelen van Petra de Leede

Zo kom je naar een gezonde werk-privébalans in de zorg
Aandacht voor medewerkers, begint met ruimte voor leidinggevenden
Betere ketensamenwerking, beter zicht op gemaximeerde tbs

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op