MENU

Senior Marketing Specialist

Rachel Geus

Creatieve marketingspecialist die over het voetlicht brengt waar het écht om gaat

Senior Marketing Specialist

Rachel Geus

Creatieve marketingspecialist die over het voetlicht brengt waar het écht om gaat

Creatieve marketingspecialist …

Rachel studeerde in Amsterdam, en haalde daar haar bachelor Communication Science en haar master Marketing. Al tijdens haar studie werkte ze voor bedrijven als Ahold en Unilever. Later was ze onder meer brand manager voor Danerolles en Rimmel. Rachel haalt energie uit werken met mensen, en uit haar creativiteit. Een gedegen marketingstrategie is immers altijd gebaseerd op data, maar zonder open, frisse blik komt er nooit een relevant én verrassend plan.

Creativiteit komt je niet aanwaaien. Behalve dan tijdens mooie wandelingen op de hei – daar krijgt Rachel vaak haar beste ideeën.

… die over het voetlicht brengt waar het écht om gaat

Rachel laat potentiële klanten en collega’s zien waarin P5COM zich onderscheidt. Zonder opsmuk, met oprechte en authentieke verhalen. Daarbij ligt de nadruk op problemen, cijfers en oplossingen, maar óók op mensen. Want, ziet Rachel, het zijn immers de mensen die van iedere organisatie een unieke organisatie maken. En zéker van P5COM.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op