MENU

Consultant

Reinoud Huige

Ingenieur met gevoel voor detail
die realiseert wat een organisatie nodig heeft

Consultant

Reinoud Huige

Ingenieur met gevoel voor detail
die realiseert wat een organisatie nodig heeft

Ingenieur met gevoel voor detail ….

Telkens weer op zoek gaan naar dat ene detail dat een organisatie kan brengen naar het gewenste resultaat. Dat is wat Reinoud drijft. Hij haalde een bachelor in Civiele Techniek en voltooide een master aan de faculteit Technische Bestuurskunde in Delft. Nu is de zorg zijn werkterrein.

Ook voor obscure feitjes en anekdotes kunt u bij Reinoud terecht.

… die realiseert wat een organisatie nodig heeft

Reinoud ten voeten uit: anderen op hun gemak stellen, zodat er samen gewerkt kan worden aan resultaat. Resultaat waar de klantorganisatie echt iets aan heeft. Reinoud haalt energie uit de passie van anderen en zoekt die passie consequent op. Het maakt hem tot een teamplayer, die niet alleen aanvoelt wat er nodig is in een organisatie, maar ook zorgt dat dat wordt gerealiseerd.

 

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op