MENU

Consultant

Tony Stam

Zeer ervaren verandermanager die pas vertrekt als de organisatie het zélf kan

Consultant

Tony Stam

Zeer ervaren verandermanager die pas vertrekt als de organisatie het zélf kan

Zeer ervaren verandermanager …

Tony volgde een opleiding in Hospitality in Amsterdam, en ging daarna ook daadwerkelijk aan de slag in de reisbranche. Al snel stapte hij over naar de financiële sector: hij werd accountmanager bij Fortis, en later commercieel manager bij Florius. Tony bleek een kei in optimalisatie en het managen van verandering. Als interimmer en consultant hielp hij al een lange rij organisaties in (vaak) de financiële wereld, van Univé tot Binck Bank.

Buiten werk staat zijn gezin voor Tony centraal – maar Ajax is een goede tweede. Hij is dan ook geregeld in het stadion te vinden.

… die pas vertrekt als de organisatie het zélf kan

Tony kan goed luisteren, en krijgt snel helder wat er speelt. Dat doet hij in alle lagen van de organisatie. Hij vindt niets leuker dan de juiste knoppen te vinden, en daar vervolgens sámen aan te draaien. En samen betekent voor hem: met professionals én hun leidinggevenden. Zodat verandering beklijft, en past bij de cultuur van een organisatie. Alleen dan is de nieuwe koers immers duurzaam geborgd.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op