MENU

Brand Activist

Waheed Bhatti

Strateeg die snel tot de kern komt
en zorgt dat u de basis écht op orde brengt

Brand Activist

Waheed Bhatti

Strateeg die snel tot de kern komt
en zorgt dat u de basis écht op orde brengt

Strateeg die snel tot de kern komt …

Waheed is de big picture guy. Hij brengt als geen ander complexe problemen terug tot de kern. Zijn jarenlange ervaring als marketing strateeg helpt hem daarbij. Hij werkte met multinationals als Unilever, Philips en ING. Daar leerde hij: ‘Alles wat je doet moet bijdragen aan strategische doelen – al gaat het om een actie 2 halen, 1 betalen.’

… en zorgt dat u de basis écht op orde brengt

Zomaar beginnen te veranderen is nutteloos. Daarom helpt Waheed organisaties om hun missie, visie en strategie echt helder te krijgen. ‘En geïnternaliseerd bij de mensen op de werkvloer. Want pas als je allemaal weet waarom je iets doet, kun je samen stappen zetten om dat beter te doen.’ En met die basis op orde, wordt processen en structuren veranderen makkelijker én zinvoller.

Waheed reist graag en veel. U komt hem tegen in Pakistan voor familiebezoek of in Italië voor het eten en drinken.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op