MENU

Consultant

Willemijn Kueter

Bedrijfswetenschapper met liefde voor dienstverlening, die organisaties helpt ideeën waar te maken

Consultant

Willemijn Kueter

Bedrijfswetenschapper met liefde voor dienstverlening, die organisaties helpt ideeën waar te maken

Bedrijfswetenschapper met liefde voor dienstverlening …

Willemijn rondde al jong de Hotelschool af, en deed daarna nog een master Bedrijfswetenschappen in Nijmegen. Vervolgens werkte ze bij banken, verzekeraars en techbedrijven. Ze adviseerde teams en managers over lean en agile werken, én gaf zelf leiding. De kernvraag is voor Willemijn altijd: hoe organiseren we samen het werk? Die vraag beantwoordt ze pragmatisch, doelgericht en enthousiast.

Willemijn is dol op koken en concerten, én op sport. Hardlopen voorop. Ze liep al eens een marathon, en komt geregeld  in de sportschool.

… die organisaties helpt ideeën waar te maken

Willemijn koos voor de zorg om de impact en de uitdagingen. Ze helpt zorgorganisaties om tot werkbare structuren te komen, en om die structuren vooral ook te implementeren. Dat draait om gedrag, volgens Willemijn, en om de laag daaronder: drijfveren en overtuigingen. Willemijn krijgt mensen in beweging, en gaat pas weg als iets écht staat.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op