MENU

Office Manager

Yvonne Adriaansen

Officemanager met liefde voor de zorg die zorgt dat alle randvoorwaarden op orde zijn

Office Manager

Yvonne Adriaansen

Officemanager met liefde voor de zorg die zorgt dat alle randvoorwaarden op orde zijn

Officemanager met liefde voor de zorg …

Yvonne deed de Hotelschool in Zuid-Duitsland, leerde vloeiend Engels in Londen, en rondde in Nederland nog het Schoevers College af. Toen ging ze aan het werk, als receptioniste, project-assistente en directiesecretaresse. Ze werkte bij de RAI, bij softwarebedrijven en bij een groothandel – tot ze de zorg inrolde. Daar viel ze meteen voor het persoonsgerichte karakter. Zorgen, samendoen, en anderen helpen. Yvonne in een notendop.

Yvonne leest kookboeken zoals een ander romans verslindt. Ze is gek op koken, én op buiten zijn. Daar geniet ze van op de fiets of op de golfbaan.

… die zorgt dat alle randvoorwaarden op orde zijn

Yvonne houdt altijd overzicht, werkt nauwgezet, en krijgt er energie van om dingen goed te organiseren. En dat doet ze ook met plezier voor anderen. Ze is toegankelijk, betrouwbaar én flexibel, en dat helpt enorm om alle randvoorwaarden zo te organiseren, dat collega’s hun werk uitstekend kunnen doen. Open communiceren is daarbij cruciaal. Want, zegt ze zelf: ‘Bijna alles is te regelen – als je maar begrip hebt voor elkaar.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op