MENU

Werkenbij De P van Plezier

De naam P5COM is verbonden met de 5 p’s uit onze naam: profitabel, persoonlijk, professioneel, precies en pragmatisch. Maar als je het onze trainees vraagt, is er nog een zesde ‘p’: die van Plezier.

Kick-off

Tijdens de tweedaagse kick-off van het traineeship leer je de andere trainees direct goed kennen. Een mooi onderdeel van afgelopen jaar was de boksclinic. Grenzen, raken, sterk in je schoenen staan. En natuurlijk gewoon lekker samen bezig zijn.

Binnen twee dagen leer je elkaar al goed kennen, waardoor je daarna makkelijk met elkaar werkt.

Wintersportreis

Om de twee jaar gaan we met zijn allen op wintersport. Niks moet, maar eigenlijk mag je deze legendarische trip niet missen. Wie het licht uit doet na de après-ski kunnen we hier niet verklappen, maar zijn naam begint niet geheel verrassend met een ‘p’.

We hebben de hele wintersportreis georganiseerd, op basis van de projectaanpak van P5COM.

Trainingsdagen

Onze consultants werken door het hele land, maar vrijdag is er een trainingsdag op kantoor. Verzorgd door een van de collega’s – of een externe expert. Met lunch. En drankje na. Misschien wel in Moeke Spijkstra, dé huiskamer van Blaricum.

De trainingsdag is een ontspannen moment om te checken hoe het leerproces van de ander gaat.

En nog veel meer…

We hebben het nog niet eens gehad over het jaarlijkse kerstdiner, de inspiratie- en themadagen, een vrouwenavond, de hondenstrandwandeling The Big Walk, een kookworkshop, een rugbyclinic. En ook buiten het werk spreken trainees regelmatig met elkaar af.

Het is leuk dat we een échte band met elkaar hebben. We gaan vaak met elkaar uit eten en daarna nog even een borrel doen.