MENU

Woningcorporaties Op zoek naar droompartners voor Woonpartners

Woningcorporatie Woonpartners werkt samen met partners en bewoners, aan betaalbare en duurzame woningen in hechte wijken. Zij verhuren ruim 7.500 woningen in Helmond en bieden huurders een thuis in hun eigen straat en buurt.

In de zomer van 2021 is Woonpartners gestart met een traject om te komen tot twee nieuwe Droompartners voor het Niet Planmatig Onderhoud en de samenwerking gezamenlijk in te richten. P5COM is vanaf de start intensief bij dit traject betrokken geweest.

Van juli tot december 2021 is gewerkt aan het aanbestedingstraject, samen met een projectgroep bestaande uit medewerkers en managers van zowel de afdeling Vastgoed, alsook Wonen, Financiën en de inkoopadviseur. In december konden de potentiële nieuwe partners zich presenteren. Vanuit dit traject zijn de nieuwe partners Hendriks SGR/De Variabele en Van der Meijs renovatie & onderhoud B.V. geselecteerd om vanaf april 2022 invulling te geven aan het Niet Planmatig Onderhoud. Hiertoe is onder begeleiding van P5COM en de Regisseur Onderhoud van Woonpartners een gezamenlijk inventarisatie- en ontwikkeltraject doorlopen. Voor P5COM eindigt daarmee de uitvoering van deze mooie opdracht. 

Kijk hier hoe Woonpartners en haar droompartners de samenwerking met P5COM hebben ervaren.