MENU

Managing Consultant

Bart van Loon

Veranderwetenschapper met zorgachtergrond die organisaties helpt efficiënter de beste zorg te leveren

Managing Consultant

Bart van Loon

Veranderwetenschapper met zorgachtergrond die organisaties helpt efficiënter de beste zorg te leveren

Veranderwetenschapper met zorgachtergrond

Bart studeerde HBO-V in Utrecht, en werkte als senior verpleegkundige in de ouderenpsychiatrie. Mooi en dankbaar werk, maar hij wilde graag méér impact hebben. Daarom, en omdat hij een fascinatie ontwikkelde voor groepsdynamiek, volgde hij naast zijn werk nog masters in Sociale psychologie en Managementwetenschappen. Bart werkte daarna als leidinggevende in de forensische psychiatrie en stuurde onder meer projecten aan om zorgpaden opnieuw in te richten.

Bart zit buiten werktijd het liefst op de fiets. Racefiets, mountainbike of gravelbike, het maakt niet uit – als het maar snel gaat. En als er maar een uitdaging is. Drie keer op een dag de Mont Ventoux beklimmen bijvoorbeeld.

… die organisaties helpt efficiënter de beste zorg te leveren

Bart is analytisch en inhoudelijk sterk, en combineert dat met een scherp oog voor verhoudingen. Hij helpt organisaties efficiënter te werken, en uiteindelijk meer te doen met minder mensen. Zijn praktijkervaring helpt hem om situaties snel te duiden, en helder af te wegen welke stappen het eerst gezet moeten worden. Daarbij staat altijd de zorg voor de patiënt centraal. Want, zegt Bart, ‘dáár draait het om: meer mensen beter helpen.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op