MENU

Betere resultaten, hogere tevredenheid en trotse medewerkers

Solliciteren als (Junior) Consultant

Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.

Contact

Je kunt je cv ook mailen naar Christel van den Kommer via c.vandenkommer@p5com.eu of neem contact met haar op via 06 109 90 919.

 

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Petra, Querien of René. Of stuur ze een appje of mailtje.

Qurien Brouwer - Project Director

Qurien Brouwer

Project Director

René de Bruijn - Managing Consultant

René de Bruijn

Managing Consultant

Petra de Leede - Managing Partner

Petra de Leede

Managing Partner

We helpen organisaties blijvend beter te presteren. Dat lukt alleen als we effectief inspelen op de karakteristieke eigenschappen van iedere sector en de sterke en zwakke punten van iedere organisatie. En als we consequent vasthouden aan onze eigen professionele principes. De belangrijkste leest u hieronder. Ze zijn verbonden met de 5 p’s uit onze naam: profitabel, persoonlijk, professioneel, precies en pragmatisch.

Geef garanties

We verkopen geen product en we verheffen geen middelen tot doel. Wij verbinden ons aan de strategische doelen van uw organisatie. Die halen we samen met u. Gegarandeerd. Dat betekent dat we niets beloven dat we niet waar kunnen maken, dat we pas stoppen als het gewenste resultaat er ligt en dat we dat altijd doen op de manier die het beste past bij uw organisatie. Zo wordt iedere samenwerking met P5COM aantoonbaar profitabel.

Werk samen

Duurzame verbetering realiseren we alleen als we oprecht samenwerken met elkaar. De resultaten moeten immers blijven, ook als wij weg zijn. Daarom neemt u de beslissingen en werken wij daar met u en uw mensen naartoe. Dat doen we op een persoonlijke en zorgvuldige manier. Zodat veranderen leuk en leerzaam blijft, ook als de consequenties ingrijpend zijn.

Begrijp en vergeet

Ervaring hebben we. Net als een schat aan sectorspecifieke kennis. We begrijpen goed wat de gevolgen van beslissingen zijn, en we kunnen dankzij onze expertise scherp luisteren en gericht doorvragen. Die kennis en ervaring brengen we mee. Maar tegelijkertijd beginnen we iedere opdracht met een open blik. Vanuit onze professionele overtuiging dat geen situatie gelijk is aan een vorige.

Ga de vloer op

Het halen van hoge doelen begint in de dagelijkse praktijk. We kunnen pas goed adviseren, als we precies weten wat er gebeurt op de werkvloer. En we kunnen veranderingen pas echt implementeren, als we naast uw medewerkers gaan zitten. Daarom fietsen we mee met de wijkverpleegkundige, zitten we een dag naast de secretaresse of gaan we op pad met uw monteurs. Zodat we zeker weten dat veranderingen werkbaar zijn en daadwerkelijk landen. En zodat u ze kunt realiseren én continueren.

Onderschat niets

Een verandertraject is nooit simpel. Het vraagt allereerst om het terugbrengen van complexe materie en abstracte doelen tot meetbare resultaten. Het verkorten van de wachttijden met een half jaar bijvoorbeeld, of het verbeteren van de klanttevredenheid met een bepaald percentage. Vervolgens vraagt het om pragmatisch uitgewerkte randvoorwaarden, in de hele organisatie. Want uiteindelijk moeten uw mensen ermee werken. Als u andere resultaten wilt boeken, betekent dat direct dat mensen dingen anders moeten gaan doen. Of zelfs andere dingen moeten gaan doen.

People Excellence Lab


Professionals van P5COM ontwikkelen voortdurend operational en service excellence binnen organisaties. Zo helpen we organisaties hun klant- én medewerkerstevredenheid te verhogen, de financiële resultaten te verbeteren en hun arbeidsmarktpositie te versterken. Een groep professionals van P5COM ontwikkelt daarnaast innovatieve verbeterconcepten voor operationele en service excellence om deze weer beschikbaar te maken voor onze klanten. Dit doen ze in het People Excellence Lab. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden van People Excellence Lab

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO)

We werken dagelijks voor organisaties in de semipublieke sector. Dat is niet voor niets. We zijn sterk maatschappelijk betrokken. Die betrokkenheid maken we ook buiten ons werk op verschillende manieren concreet. Met gesponsord sporten bijvoorbeeld, of verbetertrajecten voor goede doelen. En vooral met ons partnerschap met Hulphond Nederland. Zij helpen net als wij om mensen te laten functioneren op de toppen van hun kunnen én daar plezier aan te beleven.

Lees meer over P5COM en Hulphond Nederland

Team

De mensen van P5COM zijn stuk voor stuk experts. Experts in het terugbrengen van complexe vraagstukken naar werkbare oplossingen en in het meenemen van mensen in veranderingen.

Bekijk ons team

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?


Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.