MENU

Managing Consultant

Jelle Beterams

Gezondheidseconoom met drive die organisaties helpt om mét hun mensen te veranderen

Managing Consultant

Jelle Beterams

Gezondheidseconoom met drive die organisaties helpt om mét hun mensen te veranderen

Gezondheidseconoom met de drive om te helpen …

Jelle studeerde fysiotherapie en werkte ook drie jaar als fysiotherapeut. Toen begon het te knagen: hij wilde meer overzicht, en niet meer de hele dag bezig zijn met de problemen van mensen, maar met die van de organisatie. Zodat hij meer kon betekenen voor meer mensen tegelijk. Daarom deed hij ook nog een master Health Economics, Policy & Law in Rotterdam. Tegelijkertijd deed hij ervaring op als zelfstandig projectmanager in een ziekenhuis en een gemeente.

Jelle ontspant met sport. Een paar keer per week op de tennisbaan – en ieder jaar in de bergen, met zijn snowboard.

… die organisaties helpt om mét hun mensen te veranderen

Jelle is analytisch sterk, komt snel tot de kern én is mensgericht. Hij weet hoe de zorgpraktijk eruit ziet vanaf de werkvloer. Als hij zorgorganisaties helpt om veranderingen door te voeren, doet hij dat dus nooit van bovenaf. Zoals hij zelf zegt: ‘Als je iets oplegt, kan het lijken of organisatiebelangen botsen met die van medewerkers. Als je verandering sámen oppakt, ziet iedereen makkelijker het verband tussen de cijfers en de mensen.’

 

Recente artikelen van Jelle Beterams

Hoe Brijder zorgt voor blije medewerkers, betere zorg én ruimte voor cliënten

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op