MENU

Managing Consultant

René de Bruijn

Technische veranderspecialist
die organisaties helpt te verbeteren waar het écht nodig is

Managing Consultant

René de Bruijn

Technische veranderspecialist
die organisaties helpt te verbeteren waar het écht nodig is

Technische veranderspecialist …

René werkte als manager en managing consultant bij technische bedrijven als Stork, ASML en Unifortes, voor hij bij P5COM kwam. Hij volgde de HTS Technische Bedrijfskunde in Eindhoven én studeerde Operations Management en Change Management aan Harvard University. René is ervan overtuigd dat de menselijke factor in organisaties moeilijk overschat kan worden en dat een betere service vaak ook beter is voor de balans.

Zeiler, surfer en waterskiër: René is ook een actief watersporter

… die organisaties helpt te verbeteren waar het écht nodig is

René heeft een scherp beoordelingsvermogen van personen en situaties. En een fascinatie voor het doorzien hoe dingen werken, in techniek en in bedrijven. Dat stelt hem in staat te zien wat er nodig is om organisaties écht te helpen, ook buiten de directe scope van een opdracht. En doordat hij oog houdt voor uiteenlopende belangen, krijgt hij mensen daar ook in mee.

Recente artikelen van René de Bruijn

‘Wij zorgen dat de basis écht op orde komt’
Succesvol veranderen in verpleeghuizen? Kijk naar de cruciale rollen
De GRZ kan efficiënter: zorgvraagafhankelijke inzet

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op