MENU

Consultant

Michiel Schokking

Bedrijfseconoom met liefde voor  techniek en zorg die organisaties helpt meetbaar en blijvend te verbeteren

Consultant

Michiel Schokking

Bedrijfseconoom met liefde voor  techniek en zorg die organisaties helpt meetbaar en blijvend te verbeteren

Bedrijfseconoom met liefde voor  techniek en zorg …

Michiel studeerde economie in Groningen, en werkte daarna als programma- en projectmanager bij grote organisaties in IT, retail, telecom en energie. Hij werkte in binnen- én buitenland, en was vaak de brug tussen de technici en het management. Dat is hij ook in de zorg, en met veel plezier: ‘In de zorg gaat het primaire proces áltijd voor. Een patiënt is altijd belangrijker dan mijn project. En dat vind ik super, het tekent de waarde van de sector.’

Michiel is van het vroeg opstaan, en dan gaat hij vaak éérst naar de sportschool. Sowieso houdt hij van sport – of het nou zeilen, suppen, duiken of skiën is.

… die organisaties helpt meetbaar en blijvend te verbeteren

Michiels manier van werken is ontspannen én doelgericht. Hij krijgt er energie van om met zijn (project)team binnen afzienbare tijd meetbaar resultaat neer te zetten. ‘En dat lukt alleen als we weten waar we heen willen, en vooral: waarom. Met een goede analyse krijg je mensen makkelijker mee, en kun je werken op basis van vertrouwen.’ Dat levert meer resultaat én meer plezier op.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op