MENU

Project Director

Rob Janssen

Historicus met detailkennis van zorgprocessen
die een zinvolle bijdrage levert dankzij wederkerigheid

Project Director

Rob Janssen

Historicus met detailkennis van zorgprocessen
die een zinvolle bijdrage levert dankzij wederkerigheid

Historicus met detailkennis van zorgprocessen …

Rob studeerde geschiedenis en heeft dankzij jarenlange ervaring in de zorg detailkennis van administratieve, financiële en inhoudelijke processen. Hij is gespecialiseerd in procesmanagement, kwaliteitsmanagement, communicatie en samenwerking. Zijn kracht is het analyseren, verwoorden en duiden van informatie. Bovendien is hij een fijne gesprekspartner.

Rob leeft zich graag uit met een gitaar. Op het podium, met zijn band.

… die een zinvolle bijdrage levert dankzij wederkerigheid

Met zijn werk stelt Rob maatschappelijke organisaties in staat om zichzelf intrinsiek beter te maken. Hij houdt het altijd eenvoudig. Zoals hij zelf zegt: ‘Keep it clear and simple, meer is vaak ballast.’ Rob werkt met organisaties op basis van wederkerigheid. ‘Die werkwijze geeft mensen meer werkvreugde en laat mij zien dat wat ik bijdraag ook daadwerkelijk zinvol is.’

Recente artikelen van Rob Janssen

Blik vooruit: werken met het ZPM in 2023
Het ZPM: No-shows – en hoe u daarmee omgaat
Verslag digitale ronde tafel ZPM

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op