MENU

Project Director

Rob Janssen

Geschiedkundige met brede blik
die de GGZ helpt goed én efficiënt te werken

Project Director

Rob Janssen

Geschiedkundige met brede blik
die de GGZ helpt goed én efficiënt te werken

Geschiedkundige met brede blik …

Rob studeerde Geschiedenis in Nijmegen en ontdekte bij zijn studieverenging wat hij écht leuk vindt: organisaties vooruit helpen. Het helpt daarbij dat hij een gedegen en snelle onderzoeker is, die complexe situaties makkelijk vanuit verschillende perspectieven bekijkt. Daardoor haalt hij uit een berg informatie snel de kern – en die weet hij pakkend te presenteren.

Niet aan het werk? Dan leeft Rob zich uit op zijn gitaar – of op de fiets.

… die de GGZ helpt goed én efficiënt te werken

Rob houdt van de GGZ, en vooral van de uitdagende combinatie van procesmanagement en een complexe cliëntenpopulatie. Als Project Director bewaakt hij steevast de grote lijn. Hij stimuleert ontwikkeling van collega’s, stuurt op resultaat, en zorgt dat áltijd het klantbelang voorop staat. Of die klant nou een individuele zorgorganisatie is, of een samenwerkingsverband binnen of buiten de branche.

Recente artikelen van Rob Janssen

Zó maken GGZ Delfland, Brijder, Altrecht en Eleos meer ruimte voor cliënten
Hoe de GGZ uit de knel komt én wachtlijsten verkort
Blik vooruit: werken met het ZPM in 2023

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op