MENU

Project Director

Vahag Avakian

Onderzoekende veranderaar
die pas stopt na de implementatie

Project Director

Vahag Avakian

Onderzoekende veranderaar
die pas stopt na de implementatie

Onderzoekende veranderaar …

Vahag haalde zijn masters in Business Administration en Finance and Investments aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Voordat hij bij P5COM kwam, werkte hij als consultant bij verschillende bedrijven en in verschillende sectoren. Vahag zoekt afwisseling in zijn werk, qua functies en projecten. Maar altijd geldt dat hij alle aspecten van een situatie wil aftasten en onderzoeken.

Gek op reizen: Vahag wil het liefst zo snel mogelijk de hele wereld zien.

… die pas stopt na de implementatie

Vahag is voorkomend, leergierig en ambitieus. Hij schakelt makkelijk tussen uitvoerend werk en tactiek en heeft een goed gevoel voor de verhoudingen binnen een organisatie. Dat helpt hem om te doen wat nodig is voor blijvende verandering. Implementeren is in zijn ogen een vak op zich. De kern daarvan: mensen begeleiden om het zelf te kunnen, te willen en uit te dragen.

Recente artikelen van Vahag Avakian

Amerpoort: meer rust, minder inzet, en betere zorg
Mensgericht. Datagedreven. Organisatiebrede resultaten. Welkom bij het klantbureau van morgen.
Een klantbureau met meerwaarde voor cliënten, verwanten, medewerkers én organisatie

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op