MENU

Project Director

Rob Nas

Gedreven en ervaren organisatieadviseur
die blijvende verandering teweegbrengt

Project Director

Rob Nas

Gedreven en ervaren organisatieadviseur
die blijvende verandering teweegbrengt

Gedreven en ervaren organisatieadviseur …

Rob studeerde Technische Bedrijfskunde en Financieel Management & Control in Enschede. En hij volgde verschillende opleidingen om een nog betere organisatieadviseur te worden. Met succes: hij staat als Certified Management Consultant ingeschreven bij de OOA. Zijn doel: stap voor stap en samen met anderen een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Dat deed hij al als projectmanager en adviseur voor private en publieke organisaties.

Carnaval, voetbal, stedentrips en verre reizen: Rob zoekt ook privé de dynamiek

… die blijvende verandering teweegbrengt

Rob houdt van het werken in het hart van een organisatie en van de dynamiek van een organisatie in verandering. Hij weet mensen mee te krijgen. Hij adviseert en helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun resultaten, innovatie, procesbesturing, leiderschap en klantgerichtheid.

Recente artikelen van Rob Nas

‘Nú is het moment om te kijken naar de uitdagingen van overmorgen’
Ontsluit uw vastgoeddata, en voeg waarde toe in íeder proces
Beter resultaat, minder overhead: leve de integrale veranderaanpak

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op