MENU

Senior Marketing Specialist

Samantha van Yperen

Strategische specialist in recruitment en marketing
die organisaties helpt de juiste mensen aan te trekken

Senior Marketing Specialist

Samantha van Yperen

Strategische specialist in recruitment en marketing
die organisaties helpt de juiste mensen aan te trekken

Strategische specialist in recruitment en marketing …

Samantha studeerde Leisure Management in Rotterdam, deed later een MBA-module in Business Development en studeert in haar vrije uren nog Psychologie. Ze begon haar carrière als recruiter, en ontdekte al snel dat ze niet per se voldoening haalde uit het vinden van de juiste sollicitant. Maar wél uit het vinden en vertellen van het eerlijke en authentieke verhaal van een werkgever. En dat die sollicitant dan vanzelf wel komt.

Rust? Dat is niet echt Samantha’s ding. Wandelen wel – het liefst maakt ze in haar vrije tijd een trektocht van een dag of tien.

… die organisaties helpt de juiste mensen aan te trekken

Samantha helpt organisaties hun merk op de arbeidsmarkt te ontwikkelen en uit te dragen. Met altijd een heldere belofte én heldere verwachtingen. Want, zegt ze, je kunt beter één nieuwe collega aantrekken die echt goed past, dan tien die binnen een jaar weer gevlogen zijn. Of erger nog: die blijven hangen terwijl de match er eigenlijk niet is.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op