MENU

Managing Consultant

Gratia Froger

Zorgmanager met de voeten in de klei die mensen in beweging krijgt

Managing Consultant

Gratia Froger

Zorgmanager met de voeten in de klei die mensen in beweging krijgt

Zorgmanager met de voeten in de klei …

Gratia is jurist en werkte in het bedrijfsleven en de advocatuur. Nadat ze haar Master Zorgmanagement haalde, ging ze aan de slag in de zorg, de non-profitsector en het onderwijs. Bij P5COM werkt ze omdat ze er de mogelijkheid heeft professionals écht te faciliteren, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Lekkende gootsteen? Ook daar draait Gratia haar hand niet voor om. Ze knapte een ruïne in Frankrijk helemaal op.

… die mensen in beweging krijgt

Intrinsiek leergierig is ze – en een uitstekende verbinder. Of zoals het zelf zegt: ‘Ik hou ervan om vragen te stellen – ik leer ervan en het schept verbinding.’ Dat helpt om mensen in beweging te krijgen en te houden. Daarbij combineert ze de zachte en de harde kant. Zodat álle radertjes in elkaar passen. ‘En pas als alle radertjes in elkaar passen, komt het wiel goed op gang.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op