MENU

RONDE TAFEL Digitale ronde tafel wijkverpleging

Op maandag 10 juni 2024 van 15:00-16:30 uur organiseert P5COM de jaarlijkse digitale ronde tafel wijkverpleging. Deze ronde tafel is bedoeld voor directeuren en managers in de wijkverpleging. Hieronder leest u meer over het doel en de inhoud én meldt u zich meteen eenvoudig aan.

Delen om te versnellen

U weet als geen ander dat de wijkverpleging onder druk staat. Nieuwe bezuinigingen zijn aangekondigd, terwijl aanbieders nu soms al nieuwe cliënten moeten weigeren. Het zorginfarct wordt zo al pijnlijk zichtbaar – terwijl de groep ouderen voor wie wijkverpleging essentieel is, alleen maar groeit. Tijdens de ronde tafel besprekingen we knelpunten, delen we ervaringen, en verkennen we oplossingen.

Samen zoeken naar duurzame verandering

Er is duurzame verandering nodig, als we nu én in de toekomst de noodzakelijke zorg willen blijven leveren. Een voorbeeld is het experiment nieuwe bekostiging. We zien ook dat de sector nog worstelt. Zo is er nog te weinig structurele inzet van technologie en hulpmiddelen. Tijdens deze ronde tafel zoomen we in op twee hete hangijzer. In de eerste plaats cliëntprofielen. Zijn die een vloek of een zegen? En in de tweede plaats innovatie: waarom is het zo lastig om er gewoon mee te beginnen? En waarom lukt het vaak niet om bewezen innovaties op te schalen?

Inschrijven voor Ronde Tafel Wijkverpleging

U schrijft zich eenvoudig in door het formulier hieronder in te vullen. Uiteraard ontvangt u een bevestiging per email. En één dag voor het event ontvangt u de link naar de Teams-omgeving.