MENU

Consultant

Matthijs Feenstra

Ondernemend ingestelde bedrijfskundige die ideeën helpt landen in de praktijk

Consultant

Matthijs Feenstra

Ondernemend ingestelde bedrijfskundige die ideeën helpt landen in de praktijk

Ondernemend ingestelde bedrijfskundige …

Matthijs studeerde Facility Management in Wageningen, en deed zijn master Bedrijfskunde in Rotterdam. Daarna ging hij onder meer aan de slag als leidinggevende in de farmaceutische industrie, zette een zaak in maatpakken op, en hielp groepen apothekers hun inkoop te verbeteren. Matthijs  is empathisch en analytisch sterk, en bovendien creatief. Hij komt graag samen met  anderen tot goede ideeën, en krijgt iedereen mee in de uitvoering ervan.

Ooit voetbalde Matthijs op hoog amateurniveau, nu is hij net zo fanatiek wat treetjes lager actief. Als speler én als coach

… die ideeën helpt landen in de praktijk

Matthijs helpt organisaties om oplossingen vorm te geven, en om er blijvende successen van te maken. Dat doet hij door bestuurders en managers te adviseren en te begeleiden als er serieuze verandering nodig is. Hij is gedreven en houdt van aanpakken, of het nou gaat om prestatiecoaching of procesverbetering. Zijn positieve inslag helpt daarbij: Matthijs ziet geen halfvol glas, maar een glas vol kansen.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op